Motorsport

- Klargøring af racerbil til løb
- Support og know how til test og løb
- Justering af Set- up på bilen
- Kurer, transporter af biler mm. i ind og udland
- Stort netværk til fremstilling af speciale dele
- Totalløsning med vedligeholdelse, klargøring og transport til og fra løb
- Kort sagt, Chaufføren skal bare komme med sin hjelm….


Når man stiller op til race i en racerbil afhænger resultatet i høj grad af forberedelserne og det arbejde der udføres på værkstedet. Bilen skal transporteres, rengøres, klargøres og det rette set- up i forhold til chauffør og bil skal findes og finjusteres til hvert et løb. Er du godt forberedt er du allerede godt på vej.

Siden 2002 har jeg arbejdet fuldtid med at opbygge, teste og udvikle racerbiler. Det har været som chefmekanikker for bl.a. Jan Magnussen, Jens Edman, Robert Schlünssen og Martin Jensen i Danish Touring Car. Mit speciale er gearkasser. Som ansat hos Peugeot Sport, Slangerup, var jeg medansvarlig for driften af teamets racerbiler.

I 2008 blev jeg hyret som teamchef for et nyt racerteam for Team Peugeot Køge Sport. Det var med overordnet ansvar og koordinering af 4 Spider Cup og 1 DTC bil til løbsweekenderne. Derudover support, vejledning og rådgivning til teamets 15 ansatte, der var med til hvert løb. I det daglige gik min tid til servicering, vedligeholdelse og opdatering af Spider Cup bilerne på værkstedet, pleje af sponsorer, koordinering af teamets aktiviteter og kontakt til teamets kører.

Jeg har specialiseret mig i Spider Cuppen siden 2008, har deltaget i Spider Cup udvalg. DTC har været mit speciale siden 2002 og før det, har jeg i mange år været freelance mekanikker ved Go Kart Teams. Jeg er selv tidligere Go Kart kører.